Stockwell Engineers

Stockwell Engineers new corporate headquarters is located on North Phillips Avenue just west of Falls Park.  This facility is an 8,556 square foot office with underground parking. The building inspires with modern design yet possesses an older warehouse district feel, typical of neighboring historic structures. Office features include expanses of glass offering design team members natural light, convenient heated parking, and an open and spacious layout with 3 x 12 wood joists structure above. The entry plaza greets visitors with an outdoor precast and stone fireplace. Extensive site and landscaping amenities will showcase Stockwell’s civil engineering and landscape design talents.

Details

Client

  • Stockwell Engineers

Location

  • Sioux Falls, SD

Duration

  • 11 Months

Vertical

  • Office and Commercial

Division

  • Sioux Falls Construction

Services

  • Construction Manager at Risk